WeCare

WeCareTcSSumele obtinute din taxele de participare la On Top of the World, sunt utilizate pentru proiectele We Care ale Asociatiei Tabere cu Suflet. De aceste proiecte beneficiaza anual sute de copii.

Asociatia Tabere cu Suflet a dezvoltat mai multe Proiecte WeCare, avand ca obiectiv promovarea unei Lumi mai Bune, oferind sprijin celor ce au nevoie de ajutor si inspirandu-i si pe altii prin exemplu personal. Iata ce ne spune Radu Savin, initiatorul acestor proiecte:

“Am creat mai multe programe prin care vrem sa daruim Zambete copiilor, impreuna cu sansa unei Lumi mai bune. Sunt nu mai putin de 17 proiecte in lucru.
Primul si cel mai important este Zambet pentru toti copiii, un program de Responsabilitate Sociala, inceput in urma cu 7 ani. Scopul proiectului este promovarea unei Lumi mai bune, oferind copiilor un Zambet, impreuna cu sansa unei evolutii fizice, intelectuale si emotionale normale. Prin acest proiect copiii au acces Gratuit la Programele Tabere cu Suflet, tabere si activitati de weekend cu diferite profile.
Apoi este Sport pentru toti copiii, un program ce isi propune dezvoltarea sanatoasa, mentala si fizica, a copiilor. Programul pune accent pe sporturile in natura si pe dezvoltarea competitivitatii, copiii fiind incurajati sa participe la activitati sportive si sa concureze la diferite competitii functie de nivelul lor de dezvoltare.
Un alt proiect este FARA TAXA, un program care se adreseaza atat copiilor cat si adultilor fara posibilitati materiale. Prin Programul FARA TAXA, persoanele cu venituri reduse si cele cu handicap pot beneficia de gratuitate la inscrierea la diverse competitii sportive.
Garantie 100% este un program prin care cei nemultumiti de serviciile primite primesc inapoi suma platita. Programul se refera la toate activitatile Asociatiei, tabere, iesiri de weekend sau competitii. Programul este suspendat momentan, insa speram sa il deschide cat de curand.
Parteneriat ProBono este un alt proiect WeCare, prin care dorim sa transmitem firmelor un mesaj despre o Lume mai Buna. Cu sprijinul sponsorului TeamXpert, oferim ajutor Partenerilor care traverseaza perioade mai dificile.
Pe langa proiectele vechi, despre care v-am vorbit deja, avem o multime de proiecte mai noi, cum ar fi Cariere, Edu, Eco, Puntea Increderii, Info WeCare, Filantropica sau ProDemo. Am incercat sa dam un nume fiecarei actiuni caritabile pe care o facem, pentru a o putea descrie si comunica mai bine.

Ne mandrim cu faptul ca, incepand din 2010 cand au fost initiate programele WeCare, cateva mii de copii au beneficiat intr-un fel sau altul de aceste proiecte.

Mai multe detalii despre aceste proiecte gasiti aici: Proiecte WeCare

Tags: ,

About Radu

taberecusuflet.ro/RS/